Contrast
Font
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! З цінами на послуги та текстом публічного договору про надання медичних послуг можна ознайомитися на сайті установи в розділі Платні медичні послуги.

03.08.2023

Лікарі-інтерни в ДУ "Головний медичний центр МВС України"

З серпня 2023 року до команди лікарів-професіоналів Державної установи «Головний медичний центр Міністерства внутрішніх справ України» долучилися 17 лікарів-інтернів, які обрали  установу як базу стажування для проходження практичної частини підготовки в інтернатурі за спеціальностями: «Анестезіологія та інтенсивна терапія», «Хірургія», Ортопедія і травматологія», «Внутрішні хвороби», «Неврологія».

З нагоди початку проходження практичної частини інтернатури, в установі відбувся захід за участю керівництва установи, завідувачів відділень – лікарів-кураторів та лікарів-інтернів.

Начальник установи – Іван Іванович ЯВОРСЬКИЙ звернувся до лікарів-інтернів та їх кураторів з настановчою промовою, зорієнтувавши на ефективну та плідну працю.

Лікарям-інтернам були доведені основні принципи медичної етики та деонтології, а також проведено інструктажі з охорони праці, цивільного захисту та протипожежної безпеки.

(с) 2024

Doctor appointment