Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! З цінами на послуги та текстом публічного договору про надання медичних послуг можна ознайомитися на сайті установи в розділі Платні медичні послуги.

02.10.2023

З Днем Захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці!

Шановні захисники і захисниці України! Щиро зичимо вам міцного здоров’я,  незламного духу та мирного неба! Нехай прагнення відстоювати свою волю та незалежність і надалі буде неодмінною рисою українців. З повагою, від імені колективу начальник ДУ «Головний медичний центр МВС України» Іван ЯВОРСЬКИЙ.

Напередодні Дня захисників України до нашої установи завітав талановитий 12-річний Максим Бровченко. Для наших захисників та захисниць Максим представив виставку космічних і патріотичних картин, а також провів майстер-клас з малювання. Прямо на «соняшниковому полі» наші захисники та адміністрація установи намалювали спільну картину «Гвардія наступу».

Начальник установи Іван ЯВОРСЬКИЙ і воїни, які лікуються в установі, подарували Максиму державний прапор України, на якому наші пацієнти-захисники та персонал установи написали побажання для Максима. Велика вдячність Максиму! Разом наближаємо Перемогу!

 

(с) 2024

Запис до лікаря