Contrast
Font
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! З цінами на послуги та текстом публічного договору про надання медичних послуг можна ознайомитися на сайті установи в розділі Платні медичні послуги.

23.08.2023

Зустріч із представниками Чеської Республіки

23 серпня 2023 року в ДУ «ГМЦ МВС України» Державний секретар Міністерства внутрішніх справ України Інна Ящук провела зустріч із представниками Чеської Республіки. Іноземну делегацію очолював заступник міністра з економічних відносин Чехії Марек Свобода. 

Під час зустрічі обговорили допомогу Україні, надану Чехією в медичній сфері і плани щодо майбутньої співпраці. Окрім того представники іноземної делегації мали змогу відвідати реанімаційне, хірургічне та відділення новітніх технологій реконструкції та пластики Головного медичного центру МВС України, аби чітко зрозуміти, чого найбільше потребують медики в нашій країні. Державний секретар МВС запропонувала представникам іноземної делегації - обмін досвідом між медичними фахівцями в Україні та Чехії. 

У свою чергу заступник міністра з економічних відносин Чехії Марек Свобода висловив своє захоплення українським народом, який боронить не тільки свою країну, а і Європу.  Також наголосив - Чехія співпрацює з МВС у багатьох напрямках, зокрема і в медичному. 

"Найвища цінність - людське життя. Героями України сьогодні є не лише ті, хто відбиває території, а і ті хто рятує життя. Українські лікарі мають надзвичайний досвід. Тому в контексті навчальних кейсів пропоную започаткувати співпрацю, де ми могли б обʼєднати зусилля і поділитись своїм неповторним, але страшним досвідом. Ні в одній країні світу такий досвід ви не здобудете”, - наголосила Інна Ящук.

(с) 2024

Doctor appointment